Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin - 12 augusti 2008 17:06


Fick tillbaka på skatten idag! känns så skönt. Fick mer än vad jag hade hoppas på :D wiee

Skulle egentligen ha dansat idag - Som alla andra dagar.. men Willson mådde inte så bra så det blir kanske imorrn istället. Tur i oturen tycker jag.. för mår inte så bra jag heller.. vet inte vad det är.. men blir det inte bättre så måste man kanske gå o kolla sig.


Måste åka in till Sundsvall imorrn o sätta in pengarna.. ska då även passa på att äta lite mjukglass :) mums:P hihi


ska hoppa in i duschen o sen åka till lägenheten o vänta på brudarna. Ska ha spelkväll hihi :P Wii!

:)

Av Malin - 11 augusti 2008 12:46


Ja nu sitter man här igen..

Lite kort om helgen.. Festade i fredas..(har nog redan skrivit om det)

bröllopp på lördan! var jättefint och jättekul! :D tack Anna :)

Vilodag igår.. Var hemma hos Anna o Fredrik. sov jättelänge.. o det första vi gjorde när vi vaknade var att beställa mat :P haha! mums med kebab ;) Såg på film.. The number 23.. Jag tyckte att den va bra faktiskt.. tyckte de andra med.. Sen tog vi alla en prommis ner till navet för jag o hakim skulle åka hem.. Väl hemma så såg vi på film :) harry poter och den flammande bägaren. Den va bra :D Så nästa film blir nästa harry potter filmen. Har snart sett dom alla :D haha!

Ska dansa ikväll vid halv 6.. blev inget igår för jag kunde inte mig hm.. gick typ inge bussar. o så behövde jag matcha 2 bussar, 1 till sörberge o 1 hem till härnösand.. inte lätt! Lättare idag..

Men ska väl se om jag får liv i hakim nu.. han vaknade rätt tidigt imorse så han är trött nu :P haha!


pussiluss

Av Malin - 9 augusti 2008 02:04


är så jobbigt att veta att jag gillar dig mer än vad du gillar mig.. eller vad vet jag.. men du kan ju inte säga det, det du har kunnat sagt förut.. så jag vet inte... Jag klarar inte ens en kväll med brudarna utan att jag känner mig nere.. vet inte vad jag ska göra.. som tur är så har dom fortfarande roligt även fast de följde med mig hem :)

Ringer du från en massa okända nummer så är det väl inte jag som ska behöva ringa upp när du har lovat att ringa snart.. vad är snart för dig? ja jag vet inte...  känns lite jobbigt att ringa nån jag inte vet vem jag kommer att hamna hos.. men dom var trevliga så.. det var ju bra.. men dig fick jag ju inte tag på..


jag vet att du fortfarande tänker men prata med mig! vi måste klara det tillsammans, inte bara dutan vi , vi som i ett förhållande. Det är väl det vi har? eller är i .. ett förhållande..

Jag vet att jag älskar dig så himla mycket.. men om du nu inte känner samma så säg det.. eller om du nu gör det så säg det med.. jag måste få höra det. Disatansiera dig inte.. visst du ska snart in i lumpen.. men är ju ingen ide att du tar avstånd  ifrån mig medan du samtidigt säger att du vill försöka...

Jag behöver ett svar, på vilken fråga. .jag vet inte.. på alla? Snälla prata med mig..

Jag älskar dig! okej?


Puss

Av Malin - 8 augusti 2008 22:27


 

Lillgumman min fyller 20 idag :) !!!

så är i nån stor lägenhet mitt i Sundsvall!


Lovisa o rubiela är också här :) så blidde en liten tjejkväll skojj skojj! :D


Har saknat min mahandarin så himla mkt! Vilka minnen vi delar :D hihi.

Mahandarin kallar vi oss för att vi fick nått psyk på nån lektion o limmade ihop skalet från min mandarin till nån skulptur :) Haha! Ma står fär malin o Ha står för hanna.. Resten för manadarin :) Vi är så himla påhittiga! ;D  

love you!

har aldrig träffat Lovisa för men en riktigt härlig tjej :)


O rubiela vettu Go o glad kexchoklad :) eller som vi säger.. full o glad :) hahah!

Ne ska ta mitt vinglas o gå o shakea lite med de andra :)

soo long!

Av Malin - 8 augusti 2008 09:56

 Hakim kom igår :) sötingen läste så missade vart han skulle av så åkte inte till stan istället :P hihi. Var bara att hämta han :)

åkte o handlade lite o sen hem till mig. (brors lägenhet) Maria o Ida kom o hälsade på .. satt o kollade på harry potter fången från azkaban.. Hade för mig att jag hade sett den . . men ikke! Den var faktiskt bra.

Sen spelade vi lite Wii. Hur kul som helst! hahah :D :D  Jag är dock inte så bra.. men man kan ju öva :P Övning ger färdighet :)

Sen tog vi tjejer en promenad bort till ida först.. vi hade lite o prata om.. så det blev lite prat lite gråt o lite mer prat o så.. men det känns bra nu.

Nån timme senare kom jag tillbaka hem. då hade han börjat sett på Harry Potter och hemligheternas kammare.. :P Den är inte lika bra så jag låg i knäet hans o sov lite då o då :P hihi

somna inte förrän vid 5 imorse.. så är lite trött just nu.. så ska lägg amig i soffan nån timme innan jag börjar städa. *längtar*




Av Malin - 6 augusti 2008 22:35


Blev själv här inatt med.. hakim har inte råd att åka hit.. så han åkte till sundsvall till kusinen sin istället.. men ska väl kanske låna pengar av han så han kan komma hit imorgon.! det måste han! Vill verkligen träffa han o prata med han.. men men



försökte ringa han nu.. men fick ikke någa svar.. får väl se om han ringer upp en senare..


ska pissa o gå o lägga mig nu.. är inte på humör.. känner mig lite nere så lika bra o sova..

natti natti

Av Malin - 6 augusti 2008 13:56

 Det gick bra att sova själv inatt.. vaknade nån gåmg bara o började fundera över vart jag var :P haha! Men ska bli skönt att hakim kommer ikväll iallafall.  :)


Plocka hallon ska jag göra nu o sen göra hallonpaj :) mumma!

Av Malin - 5 augusti 2008 22:32

 Hade 1 år igår. Vi sov jättelänge, eller jag steg först upp vid halv 10 för att springa över till blomaffären på andra sidan gatan :) hihi. trodde att han skulle vakna när jag steg upp men inte han inte.. han sov som en stock :) Men kröp ner till han nån halvtimme senare o han märkte inget :) sov några timmar till. Gick sen på Picknic ner till älven. Jättemysigt! satt där ett tag o bara kolla ut på vattnet o så :) åt jättegott! :D Sen satt vi mest o mös framför tv i soffan  :P myyyys!



Är hemma hos brorn min nuja.. han är ute o jobbar o kommer inte hem förrän om någon månad eller nått sånt.. o sen så är mammas bror o fru här o hälsar på så de har fått tagit mitt rum o jag brorsans lägenhet.. Lite  läskigt att sova här själv.. har aldrig sovit här...
Men hakim har lovat att jag får ringa till han.. eller lovat o lovat jag som sa att jag ringer om jag blir rädd :) haha!

ska bädda sängen o sen zappa lite på tvn.

Men somnar nog.. dansat sen kl15 till typ 20 så är rätt så trött :)

pusspuss

Ovido - Quiz & Flashcards