Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin - 20 augusti 2008 22:38

 Har suttit o fixat om på bloggen.. Tycker att det blev rätt snyggt!


Vad tycker ni?

Av Malin - 20 augusti 2008 21:44

fick en ny telefon av brorn min för inte så länge sen och nu har det börjat cp:a sig!! Sjukt frustrerande!! Vill bara gråta ( har redan det)  fjantigt - ja, men blir så sjukt less så jag vet inte var jag ska ta vägen!! Sitter här nu med min gamla Nokia3310, Men vad ska jag göra, måste ju ha en telefon..det är min andra telefonen som går sönder under typ 6 månader.... sjukt less... den första , okej jag råkade tappa den i asfalten, men en stöt.. den här jag har nu bara börja bete sig konstigt! Visst har väl kanske tappat den i bordet eller nått, men va fan!


orkar inte längre.. ska kolla lite på tv, försöka lugna ner mig lite.. skriver sen, kanske





Mitt bästa uttryck nuförtiden : BAJS!





Av Malin - 19 augusti 2008 00:17


Tjoho!


har suttit o fixat lite grejer på min nya dator. Fick brorsans gamla bärbara när han köpte en ny. Jag har verkligen en väldigt snäll bror. ska verkligen inte klaga! gör det ibland, men men ,, alla bråkar väl med sina syskon, eller?

Har installerat msn, tog ett tag eftersom jag inte direkt är någon datanörd som kan sånt :P installerad fel först--nått jättegammalt skit men sen hittade jag rätt:) haha!




Har dansat idag :) Hade först Gum boots i typ1,5 timme. är jätte kul! men jobbigt!  Sen dansade vi Street till typ 9. Skönt att det är snart klart. Måste bara repa en massa, men det mesta sitter. Men fick lära mig nått nytt idag.. bara för att Willson är enda killen så ser det konstigt ut i början om han gör en sak o vi tjejer gör en annan.. så jag fick lära mig det han gör.. sa okej.. bara det inte blir massa snurrar på huvet eller nått sånt ;) haha! det blev bara en bakåt kullerbytta( tycker att de är läskiga, men måste man så ;) ) haha!


följde med Lisa o Willson hem sen, hyrde film, morgan påhlsson. skit kul jue! Åt bullar som Lisa bakat :D mumma! är så kul att vara med dom :) Även utanför dansen! vi har ju riktikgt kul på dansen med så :) heheh! :D




Men sitter nu ensam hemma hos brorn min (han är o jobbar några veckor till) kan sova hemma hos mam o pap, har ju inte direkt flyttat därifrån, men är ju bra o vänja sig vid att bo själv.. menär så tråkigt att vara själv.. saknar min hakim.. vill att han ska vara här, här hos mig. hihi :$




Pratade med syrran idag, hon låg med babyn sovandes på magen medan hos slökollade på tv :) hihi sött! saknar hon så! Men åker ner i slutet av månaden.


ska sussa.. måste ner på stan imorrn o köpa creme fraiche.. glömde säga till mamma att ta med den som vi har hemma.. men blir skönt med en liten prommis :) hihi.


men sov gott världen

Av Malin - 17 augusti 2008 12:37

Tjingeling!

hade tänkt att skriva inatt när jag kom hem ,, men då ville inte sidan öppna sig så det sket sig. Får väl skriva nu istället.


var till Ikea igår med mamma o pappa, köpte lite grejer till lägenheten, typ saxar o ljus :) haha! Mamma köpte lite saker till tvättstugan.

Bestämde med Ida att vi skulle ut o dansa, LInnea hänkade gärna på :)
Vi satt hemma hos Ida o surrade o åt chips, Drack inte så himla mkt, nått glas vin, nån drink. Men kom inte iväg ner till stan förrän typ halv 1, ställde oss i kön till Gennys! Vilken kö sen! väldigt många som ville tränga sig in. Men efter typ att ha stått där en halvtimme var det vår tur att få komma in. Visade våra leg och jag o Linnea fick inte stanna kvar. Tackar så jävla mycket! Var tydligen 20 den här helgen. typiskt!

Men drog hem till ida bytte om o drog ner på stan igen, satte oss på big boy o väntade på Lisa, men blev att vi drog till mini o pizzan istället :P  astt där tills de stängde vid 3 o drog sen hem. Först till Ida för att hämta mina grejer o sen hem hit till lägenheten.

jag var rädd på vägen hem, är ju en liten bit att gå. Ringde hakim men han hade inte tid att prata så...typiskt.. men han jobbade så kan ju förstå.. va hemma strax efter 4 iallafall.. nästan bums i säng :) Sen ringe hakim inatt vid 5 när han kom hem.. guud va virrig jag var då, surrade om att jag hade ringt han, jag hade drömt nått jättekonstigt om mobilen innan. men piggnade till efter en liten stund :)


MEn ska lägga mig i soffan igen ja :P

hörs

Av Malin - 15 augusti 2008 23:33

NOT!

spelade nått spel idag på datorn som va på helskärm o sen när jag skulle lägga ner det så hittade jag inga fönster.. orkade inte bry mig mer om det..

men skulle sätta mig vid datorn efter att vi sett på film o hittade inte msn.. o internetrutan försvann ur bild när jag öppnade den.. var som om att den försvann utanför skärmen.. jättekonstigt.. frågade några polare men de kunde inte hjälpa förutom Javier, han kunde hjälpa mig han :) faast tog ett tag innan jag fattade hur jag skulle göra. Är ju inte så haj på sånt här ja :P haha

Men tackar så mkt för hjälpen :D

Av Malin - 15 augusti 2008 23:16

 ta bort blod o tårar så har ni min dag.. eller kväll snarare.. lite blod kanske om man räknar med att Ida skar sig när hon skivade upp melon.

Såg på tennisen imorse.. 5 timmar höll dom på!! fatta att jag och hakim va sjukt less på slutet, hade sett hela o klart att man ville sealutet med. Men fick höra det på radion för mamo pap kom o hämta oss. Men Gud va skönt att Sverige vann! :D

nog om sport. :P

Dansade idag.. inte så mkt med mhodzi.. vi gick igenom det lite granna men inte så värst mkt, sen efter nån timme kom de andra, de som dansar afrikanskt. Var med lite o dansade med dom :P kul kul!


har berättat om internationellafesten som Vi ska dansa på.. det ska även den här gruppen göra..

Willson bestämde att jag också skulle vara med o dansa. skulle ju vara kul.. var första gången idag.. men det gick bra. en bra koreografi :P Ska be nån spela in på kameran så kan jag lägga in sen :) hihi.

Vi dansar något som kallas för gum boots (vet absolut inte hur det stavas..sorry :/ )  Man har ingen musik.. utan man har stövlar på sig o gör olika rytmiska steg o klappar på stövlarna o så. Väldigt coolt!
 (tack lisa för hjälpen med stavning)

sett på film med Maria o Ida, såg the waitress
helt okej.. inte riktigt som jag trodde men den var okej :)


är själv nu... gillar inte att hakim jobbar.. eller jo men att han jobbar så långt ifrån mig.. jag här i härnösand o han i sundsvall.. tycker fortfarande att det känns konstigt att sova här, så är så skönt när han är här o skyddar mig mot allt jag tror kan hända men aldrig kommer att ske.


Han är min riddare i blank rustning




Av Malin - 14 augusti 2008 17:59


Dansade lite igår.. åkte sen hem o städa lite i lägenheten medan jag väntade på att hakim skulle komma :) satt o spela lite Wii o kollade sen på film.. Kom väl inte i säng förrän vid 2 om inte senare. Snacka om att jag var trött. Vi såg på Eragon. Helt okej faktiskt. Jag vill ha en liten blå drake :) ^^, hihi.

Åkte in till sundsvall idag o satte in mina pengar på kontot mitt, träffade Fredrik, Hakims kusin. Vi gick o åt på Bangkok city. Har inte så bra minnen därifrån, men maten är god :)  
   Vi gick några när vi hade dansföreställningar dit o skulle köpa med oss o äta på teatern, okej såhär långt. Men efter att alla ätit så får inte jag behålla maten, vet inte om det berodde på maten eller för att vi skulle ha uppvisning senare på kvällen.

Åt något annat idag än den gången som inte var lika starkt så det gick lite bättre denna gång :) hihi.

Gick till stadshuset för att grabbarna skulle kolla lite grejer, sen köpte vi glass, jag o hakim :) mums

o ja nu sitter jag här, hemma . Hemma hemma liksom, hos mor o far :) ska äta lite. Hakim som fick laga maten :P haha!

ska sen se på film. Hyrde 5 för 100 o fick rabatt så betala typ bara 80:P wiie!

ingen dans ikväll.. blir en lääängre träning imorrn istället!

Ovido - Quiz & Flashcards