Alla inlägg under september 2008

Av Malin - 10 september 2008 21:41

Lisa skickade en länk på ett forum till mig idag när jag kom hem från hakim. Hos sa åt mig att läsa allt... Fyfaan va irriterad jag blev efter bara några inlägg.

Det var en som hade startat ett ämne om Willson Phiri. Om att han skulle utvisas och att det stod så mkt i tidningarna om det o så... kan ju påpeka att det var inte snälla inlägg.. några,men inte många! Fattar inte hur folk är funtade ibland! Hur tänker de egenligen! kallar Willson för neger, apa o en massa andra saker. Lisa kallades för en hel del hon med! Fyfaan! är obehagligt att läsa om.. jag känner dem liksom. Så kan verkligen förstå att Lisa kände obehag! skrev att de ville att de båda skulle utvisas o så..


hoppas att inte Willson hittar den här sidan. Lisa hittade den av en slump när hon letade efter ett repotage..


Läste på sidan att man får skriva hur man vill, men det finns gränser. tydligen så är det inte några som kollar detta.. för jag tycker att de hade gått över gränsen för lääänge sen!



ne nu ska jag hoppa in i duschen o sen sussa :P hihi

Av Malin - 10 september 2008 14:58

Skulle ha gått till arbetsförmedlingen igår..! Mamma skickade ett mess imorse o sa att jag hade missat det.. jag trodde att det var nästa vecka... Så provade att ringa men hon va tillbaka efter 16 så får ringa lite senare :)



ska på stan nu med Syrran o Celina . Måste fixa mig lite!




pussen



...

Av Malin - 9 september 2008 17:20

Hakim ringde. Han har tydligen bestämmt att han o jag ska vara med Erica o Niklas ikväll. Utan att säga nått till mig. Så bara att ta första bussen till han :P hahah

Skriver lite mer sen när jag kommer till han.. bussen går snart så jag måste rusa :P





Av Malin - 9 september 2008 11:47


Ringde till Kungsfoto o frågade hur jag kunnat fått hem ett svarskort o så.. sa att jag inte gick på den skolan. Så de plockade bort mig.


Ringde sen till Härnösands Gymnasium för att kolla hur det har gått till. Att någon har använt min identitet. Hon kollade i databasen o sa sen att jag står med på deras listor.. VA?!?!? jag bah : eeh.. jag har gått ut och gick i Timrå..


Hon skulle kolla upp det o sen höra av sig



15 minuter senare:
hon ringde nu o sa att jag var bortplockad från deras register nu. Jag har varit inskriven där fast att jag har gått i Timrå och så glömde de bara att ta bort mig.. 



Känns bättre nu när man vet att det inte var nån som använde mitt namn.




--------------------


men ska ta o ringa mamma o få lite vuxenpoäng o sen ska jag ringa o väcka H o sen ska jag städa på rummet (som jag egentligen skulle ha gjort för några timmar sen) haha ^^


puss o hej

Av Malin - 9 september 2008 10:03

Ja vad ska jag säga.. sovbra inatt.. frös som en galning igår så har sovit med 2 täcken. Myyyys :P vaknade av att klockan ringde kl.9 tänkte städa,men låg kvar i sängen nån timme o hamna sen här.


pratar nu med syrran på mobilen så skriver senare :)

Av Malin - 8 september 2008 22:28


Nu har jag äntligen kommit hem till mitt rum. hihi^^

har varit o dansat! megaskoj! Gick bra, så känns skönt! bra med träning!


efter dansen så tog jag mig en liten promenad hem till Ulla, där Emma o Celina bor numedan de är på besök (Ulla är Emmas mamma) såg lite på Kristallen och bara satt o drack lite the o så :) gosa med Celina med lite grann :P


ja o nu befinner jag mig i min egen soffa på rummet, snackar med lite folk på msn.. funderar på om ja kanske ska hoppa in i duschen o sen krypa ner i sängen





Av Malin - 8 september 2008 17:28

mamma har varit hemma sjuk idag.. och jag hemma hos hakim, men när jag kom hem så hämtade hon mig inne i stan o så åkte vi o handlade..När vi kom hem så sa mamma att jag hade fått nått konstigt brev.. Det stod att målsman skulle öppna det, alltså jag eftersom jag är över 18. men mamma öppnade det ändå.. det var från kungsfoto. Överst står det : beställ årets bästa bild! vilken bild?? Jag har inte varit o fotat mig.. men det är nån på Härnösands gymnasium som har använt min identitet.. lite obehagligt faktiskt.. ska ringa dit imorrnbitti o prata med dem.. 



oj! måste rusa.. ska iväg o dan nu snart o har inte bytt om än! 


skriver ikväll

Av Malin - 5 september 2008 09:56

fick lov att stiga upp tidigt imorse. Skulle vara vi Ugglansälrdeboende o hämta morfar vid 9.15 Jag skulle följa med honom till sjukhuset, han ska få blod. Det tar rätt så lång tid, minst iallafall 4 timmar, sen så har han typ nått annat i blodet som gör att det tar ännu längre tid. Men de ska ringa till mig iallafall när jag kan komma o han o följa med han hem igen :)  hihi


är trött.. ska ta o lägga mig en stund, sen så måste jag skriva en massa kuvert(har fortfarande inte skickat iväg studentbilderna) och så ska jag skicka iväg min CV till 2 ställen i sundsvall :) *hoppas på lycka*




men natti natti

Ovido - Quiz & Flashcards