Alla inlägg den 9 september 2008

...

Av Malin - 9 september 2008 17:20

Hakim ringde. Han har tydligen bestämmt att han o jag ska vara med Erica o Niklas ikväll. Utan att säga nått till mig. Så bara att ta första bussen till han :P hahah

Skriver lite mer sen när jag kommer till han.. bussen går snart så jag måste rusa :P





Av Malin - 9 september 2008 11:47


Ringde till Kungsfoto o frågade hur jag kunnat fått hem ett svarskort o så.. sa att jag inte gick på den skolan. Så de plockade bort mig.


Ringde sen till Härnösands Gymnasium för att kolla hur det har gått till. Att någon har använt min identitet. Hon kollade i databasen o sa sen att jag står med på deras listor.. VA?!?!? jag bah : eeh.. jag har gått ut och gick i Timrå..


Hon skulle kolla upp det o sen höra av sig



15 minuter senare:
hon ringde nu o sa att jag var bortplockad från deras register nu. Jag har varit inskriven där fast att jag har gått i Timrå och så glömde de bara att ta bort mig.. 



Känns bättre nu när man vet att det inte var nån som använde mitt namn.




--------------------


men ska ta o ringa mamma o få lite vuxenpoäng o sen ska jag ringa o väcka H o sen ska jag städa på rummet (som jag egentligen skulle ha gjort för några timmar sen) haha ^^


puss o hej

Av Malin - 9 september 2008 10:03

Ja vad ska jag säga.. sovbra inatt.. frös som en galning igår så har sovit med 2 täcken. Myyyys :P vaknade av att klockan ringde kl.9 tänkte städa,men låg kvar i sängen nån timme o hamna sen här.


pratar nu med syrran på mobilen så skriver senare :)

Ovido - Quiz & Flashcards