Alla inlägg under juli 2008

Av Malin - 11 juli 2008 21:09



 Vi båda har väl tänkt på det, men ingen av oss har velat tagit upp det, eller kännt att det är alldeles för tidigt kanske.. 

 

jag visste inte vart jag skulle ta vägen när han tog upp det.. Visst jag vet att han ska göra lumpen och vara borta i 11 månader och att vi inte kan höras varje dag och att han inte kommer hem varje helg.. men vill man att det ska funka så går det.. eller hur är det som? Jag vill att det ska funka, vill han med, men är osäker på att det kommer att göra det. 11 månader, han är borta i 11 månader. Visste inte vad jag skulle säga eller göra när han tog upp det... vi får väl prata mer om det när han kommer hem inatt efter jobbet...


jag vill....  

Av Malin - 11 juli 2008 18:57


 Var till Birsta igår med brorn min. Han köpte en ny mobil åt mig :) en nokia ... hmm.. undra va det var för sifffror.. *googlar* 5610 heter den :) haha. Inte lätt att komma ihåg. Hade det trevligt iallafall inne i birsta.


Sen på kvällen så träffade jag Ida o så kom Frida förbi, vi drog ner till Hamnkogen för där satt Lisa o Willson (han har kommit hem! :D:D) Sen kom det lite mer folk..satt väl där o surra till typ 12. Väldigt trevligt! begav mig hem till Ida en snabbis innan jag ringde papsi för skjuts hem :P hihi



är hos hakim nu.. ... han springer mest omkring.. är bröllopp imorrn och han ska spela.. Jag ska dit. Trodde att Anna skulle dit med.. men icke. Jag kommer inte att känna någon. Hoppas nån pratar med en iallafall.. Ne ska lägga mig på sängen o vänta på att hakim upptäcker att jag ens är här, Han har hejjat men vet inte om han fattad att jag sitter här... men men ..


Puss




Saknar min klass! Es3<3  

Av Malin - 11 juli 2008 14:38


fan att du måste jobba ikväll.. jag hade ju velat mysa lite i soffan till nån film, eller spela nått spel, vet att du ville va med mig med...


men vi hinner ses lite innan du börjar jobbar och sen inatt när du kommer hem.



LOVE<3

Av Malin - 11 juli 2008 11:43


Var på bio med baby i.. hmm.. men gud jag är helt dagvill.. Ja iallafall.. vi var på Bio. Såg Jiddra inte med Zohan. Den var helt okej, men kasnke mer en killfilm än en tjej. Men den hade sina stunder.


men det var mysigt att sitta där i mörkret med någon man tycker om.. hihi <3

Av Malin - 8 juli 2008 11:41


Kom hem från Norge i söndagskväll.. har tänkt att jag ska skriva om resan men har inte orkat.. Men tog mig i kragen o satte mig här en stund innan jag måste städa lite mer..


Hmm.. vet inte vad jag ska berätta, hände rätt mycket. Kan ju börja med att berätta varför jag var dit. Jag och några till har en barndansgrupp i Folkdans. Och var tredje år så anordnas nått som heter Barnlek. I år var det Norges tur att arrangera det hela. Om tre år så är det Danmark. Massa olika lag från de Nordiska länderna samlas och dansar tillsammans, lär varandra sina danser o så.

 Men iallafall... Bussresan tog huuuuuur lång tid som helst.. men sov nästan hela vägen *skönt* KUl var det när vi kom fram då vi fick rda på vart vi skulle bo. Vi skulle bo precis bredvid där den stora hallen var där allt skulle hända :D Kanon!


Det var väldigt varmt alla dagar då vi var där. Runt 30. Varmt o skönt, speciellt när vi skulle åka till en badpark. låg o pressa i solen ja :P haha! Fick lite färg tror ja :)


Vi träffade några troll. Temat på Barnlek i år var Troll. Så det var två killar som var utklädda o busade o lekte med alla barnen. De kom till våran skola när vi hade samlats ute för att ta lite kort o leka lite. så de va med och lekte med oss. Och busade med våra småtjejer. :) haha! De hade riktigt kul!


Dom två hjälpte oss sen när vi ville att det skulle tas upp att en av våra barn fyllde år på söndag(dagen vi skulle åka hem) Så de sa att de kunde fixa nått kul till henne på lördagkväll.

 När alla skulle tacka för sig, de alla länderna skulle man ropa nått.. men när vi kom till sbberige så sa hon att det finns en tjej som fyller år och så lyfte trollen upp henne på scenen. hihi. Hon var i chock när hon kom ner, men hon kan skryta med att typ 1000 personer sjöng för henne. :) hehe.


Den enda dagen då det var dåligt vädervar på lördan, men det gjorde inget för vi skulle gå i ett festtåg, med dräkter på.. så var skönt att det inte var så varmt då :D och det var lite mulet på vägen hem, skönt det med.


Men alla dagarna var kanon. Har haft det rikgit härligt och trevligt. Får se om det blir Danmark om tre år. Barna vill nu, men vi får se vad de vill om nått år :P


Lägger in lite bilder sen.. har de på kameran men inte lagt in de på datorn

Av Malin - 1 juli 2008 21:38


 Va o klippte mig imorse :D hihi vart nöjd :) Klippte upp det väldigt mkt, klippte snelugg och toppade det. Är så skönt när det är nyklippt. Man går och håller på med håret hela tiden, jag iallafall ;) haha!



Upptäckte nu idag att jag inte har några p-piller till nästa vecka! inte så bra.. kan inte fixa nytt recept heller för åker till Norge inatt runt halv 3 :P Men bubben har lovat att han ska fixa det. Eller jag sa ringa från bussen imorrn till Härnösand o se om det är öppet annars får han ringa o kolla om Sundsvall kanske kan fixa det. Annars blir det lite värre..men men det löser sig nog :D haha.


ska packa lite nu inför Norge, åker snart :D hihi


kanske skriver mer senare.




Love<3

Ovido - Quiz & Flashcards