Alla inlägg den 8 juli 2008

Av Malin - 8 juli 2008 11:41


Kom hem från Norge i söndagskväll.. har tänkt att jag ska skriva om resan men har inte orkat.. Men tog mig i kragen o satte mig här en stund innan jag måste städa lite mer..


Hmm.. vet inte vad jag ska berätta, hände rätt mycket. Kan ju börja med att berätta varför jag var dit. Jag och några till har en barndansgrupp i Folkdans. Och var tredje år så anordnas nått som heter Barnlek. I år var det Norges tur att arrangera det hela. Om tre år så är det Danmark. Massa olika lag från de Nordiska länderna samlas och dansar tillsammans, lär varandra sina danser o så.

 Men iallafall... Bussresan tog huuuuuur lång tid som helst.. men sov nästan hela vägen *skönt* KUl var det när vi kom fram då vi fick rda på vart vi skulle bo. Vi skulle bo precis bredvid där den stora hallen var där allt skulle hända :D Kanon!


Det var väldigt varmt alla dagar då vi var där. Runt 30. Varmt o skönt, speciellt när vi skulle åka till en badpark. låg o pressa i solen ja :P haha! Fick lite färg tror ja :)


Vi träffade några troll. Temat på Barnlek i år var Troll. Så det var två killar som var utklädda o busade o lekte med alla barnen. De kom till våran skola när vi hade samlats ute för att ta lite kort o leka lite. så de va med och lekte med oss. Och busade med våra småtjejer. :) haha! De hade riktigt kul!


Dom två hjälpte oss sen när vi ville att det skulle tas upp att en av våra barn fyllde år på söndag(dagen vi skulle åka hem) Så de sa att de kunde fixa nått kul till henne på lördagkväll.

 När alla skulle tacka för sig, de alla länderna skulle man ropa nått.. men när vi kom till sbberige så sa hon att det finns en tjej som fyller år och så lyfte trollen upp henne på scenen. hihi. Hon var i chock när hon kom ner, men hon kan skryta med att typ 1000 personer sjöng för henne. :) hehe.


Den enda dagen då det var dåligt vädervar på lördan, men det gjorde inget för vi skulle gå i ett festtåg, med dräkter på.. så var skönt att det inte var så varmt då :D och det var lite mulet på vägen hem, skönt det med.


Men alla dagarna var kanon. Har haft det rikgit härligt och trevligt. Får se om det blir Danmark om tre år. Barna vill nu, men vi får se vad de vill om nått år :P


Lägger in lite bilder sen.. har de på kameran men inte lagt in de på datorn

Ovido - Quiz & Flashcards