Alla inlägg under november 2008

Av Malin - 14 november 2008 00:04

I need you here where I can see you, feel you.

Feel you breath on my neck, feel your hand in mine

Just feel you close to me


OMG

Av Malin - 13 november 2008 23:25

Har så mkt att skriva om! om idag o igår! :) Sjukt kul jag o Sara har haft det!

Fika med sara på kanalcafeet-. satt där i 3 timmar o fika macka o gofika :P hihi sen blidde det Utekväll :) Finns mkt att berätta men vet inte vart jag ska börja.

Allt kommer ej att berättas. bara för mig o Sara. (och typ alla på jobbet ;)) haha

Kvällen väldigt kort:
några glas vin, några shoots, några drinkar.
en MASSA prat! jag o sara kommer fram till att vi är väldigt lika varandra :P
lite dartspel på bittens

några gratis drinkar på bittens

mer prat


det värsta på hela kvällen var att vi blev förföljda på vägen hem av han som bjöd oss på en drink.  Men vi blev av med han till slut! skööönt!

Sprang hem till sara :) hihi

Somna fort gjorde vi :) Jag drömde nå så sjukt. Men det håller jag för mig o jobbet.. (hoppas det inte sprids så jävla mkt :P)


upp imorse för att fika med karro o ida. Wirströms. Megagott!


sen hjälpa pappa med att bära grejjer från källaren.


Middag med Sara  på Svenssons, Nån cider o nån drink där. :P 


sen skulle en kille(som jag vet vem det är) ta en flatlighner(?) Ingen aning om hur det stavas. Är i allafall Sambocka, teguila o tabasco. Bränner nå in i helvete i magen! men han skulle ta den om jag tog en fer...r..(minns inte) god var den inte! men kanju verkligen säga att den är fan mkt bättre än den han drack, Han tyckte tvärtom.   Ja nån gång ska vara den första! o kan ju säga att den kommer att vara den sista!



Men kan ju verkligen säga att jag har haft 2 grymma dagar! Thank you Sara! :D du är en toppen tjej du :)


Sängen nu o tv. 


Pussen!



Av Malin - 10 november 2008 21:30

åt middag med maria idag. våran pizza på pinocchio :) En dansfjolla :) mumma! kan ju säga att vi blidde mätta :)


direkt efter maten åkte vi o hämtade Lisa o Maria körde oss till dansen :)  skööönt att dansa :D
gick väl okej.. höll på att fixa ihop det med placeringar o så.. Får se hur det blir nästa måndag :)


Hakim ringde för nån timme sen :)  hihi. De hade fått slutat tidigar. skönt för dom. De hade varit på skyttebanan hela dagen (har jag för mig ;)) haha!

De skulle iväg o äta lite kvällsfika, men han skulle se om han kunde ringa lite senare, innan han lägger sig.



ska hoppa ner i sängen nuja o sova :)


pussen!

Av Malin - 9 november 2008 21:42

Nu har hakim åkt igen... idag vid 18 gick tåget ner till Stockholm.

åkte hem till han igår efter jobbet. Fick åka med Nicke. Tackar! Han hade lite bråttom så vi åkte typ vid 3 tiden.. så var hos hakim vid halv 4. Och ingen hakim i närheten. Han skulle ringa när han var påväg hem.  Så satte mig ner på mina vantar o käkade lite ostbågar:P Ringde fredrik o kollade vart hakim va. Han sa att han var påväg hem iallafall :) Hakim rindge när han hade kommit fram :P haha! bättre sent än aldrig ;) Skönt att få komma in o lägga sig :) 

Men vi vaknade ändå ganska tidigt imorse. 


har inte gjort så mkt idag.. mest bara vilat o umgåtts. Hakims mamma fick raka av allt hår på honom. De nere på lumpen gillade inte lockarna. Men han blev jättefin :) Älskar han fortfarande ;) mihi



var lite lättare att gå ifrån honom idag.. men bara lite.. vet ju att han får komma hem nästa helg med.. dock så jobbar jag igen.. men ska kolla om jag kanske kan få vara ledig fredag iallafall.. lördag är jag ju ledig men ska på bjudningsdans o jobba där istället.. men kan kanske åka med nicke då med :P haha får kolla upp allt det där.


sitter o kollar på film.. men börjar bli lite sugen på att gå o lägga mig... men måste se kalrt.. sen så ska hakim ringa :P hihi


Middag med maria imorgon :) Ska äta våran egna pizza på pinocchio :) mumma! sen blir det dans. Måste förbränna maten :P haha!


ne nu börjar filmen snart.. ska gona ner mig i soffan med lite saft :) 


pusspuss

...

Av Malin - 8 november 2008 14:07

Ord kan inte beskriva hur jag känner mgi just nu... är en hel del som snurrar omkring i huvudet på mig just nu..


får se om det blir bättre innan kvällen..

Av Malin - 5 november 2008 20:24

Imorgon kommer min hakim hem! längtat så efter honom. Får se om jag ringer till han ikväll.. måste fråga lite om hur det blir imorgon.. om jag ska möta han i sundsvall eller hemma i sörberge, blir nog i sörberge.. men ringer väl efter 22 o kollar.  :) Är så glad :) och tiger med :P mihi^^,


Ja vad har jag gjort idag då? inte mkt.. haft min barndansgrupp :) skojjigt! :D de var jämna par så då behövde inte jag dansa alla danser :)*skönt*


vill hitta på nått imorgon men vet inte riktigt vad.. kanske ska messa till sara o se vad hon ska göra.. vill att morgondagen ska gå så fort som möjligt :) 


men ska ringa syrran,hon ringde förut, jag messa till hon o sa att hon kunde ringa tillbaka men har ikke fått nått svar än :P syrran vettu ;)  haha!


men pusspuss





Av Malin - 3 november 2008 22:50

sitter nu i en tröja jag fick av hakim, som han inte använde längre.. den luktar lite som han..


pratade med han nyss.. kunde inte låta bli att gråta.. båda glad o ledsen.. glad att han ringde(för fick inte tag på han när jag ringde) ledsen för jag saknar honom... men han trivs jättebra o jag vill inte vara till nått besvär så får väl ta o bita ihop jag..sluta gråta.. självklart skulle jag börja igen när vi skulle lägga på.. måste skärpa mig.. vill inte att han ska känna sig nere för att jag är ledsen. Han kommer ju snart hem. Längtar så..


ne nu ska jag o tiger försöka sova. Tiger är hans gossedjur som jag fått låna nu medans han är borta. Tiger är med på presentationsbilden :) hihi


sov så gott. ska jag försöka med iallafall..


pusspuss



älskar dig hjärtat<3 

Av Malin - 3 november 2008 21:47

Nu ska jag ta mig i kragen o skriva lite om vad som har hänt under tiden jag inte har skrivit nått.


hmm... har umgåtts mycket med hakim. Han stack ner till sthlm förra måndagen måste det ha varit.. jobbigt att stå där på perrongen o vänta på att tåget skulle komma... han har ingen mobil heller så är jobbigt det med.. men har fått numret till han som sover i sängen under honom så ska ringa ikväll efter 22. Så snart får jag prata med han. Saknar det, att höra hans röst. Så ringde till hans mobilsvar igår.. jag vet ..patetiskt. men....


Under tiden han har varit borta så har jag dansat väldigt mkt! haft 2 uppträdanden. ett på biblioteket här i härnösand. Vi dansade då Gum boots. Jättekul o svettigt :D 


det andra var på bergeforsparken? (tror jag att det hette) i sörberge iallafall. Då dansade vi lite street typ :P Vi var utklädda till vampyrer. Det var på en halloweengrej liksom. Dock var det inte så mkt folk.. så det var lite tråkigt men kul att få dansa lite :)


Sen har jag jobbat i helgen. Var 28+ på fredan, runt 100 personer kanske (inkl. matgäster) Så var inte alltför mkt att göra.

Steg upp runt 11 dagen efter för skulle på dansen vid 12, vi hade flyttat fram det en timme eftersom det avr ju faktiskt lov :P

På lördagen var det fulltös hela tiden! o när man trodde att det var lugnt kom danne in o söger att nu kommer nästa grupp! :0 skämtar du eller?!?! Bra att sara kunde komma o hänga lite jackor åt oss :) 

Det var några som var utklädda så det var roligt :D  vart rätt så sent för tog en liten stund att få ut alla jackor på slutet. Men blev en till tidig morgon på söndagen, för då skulle vi till Birsta. Jag sov både dit och hem :) skööönt! Träffade strandberg :) kul o se henne igen. Vi bestämde att vi måste ta o träffas o det är snart! :D



har sovit rätt dåligt senaste dagarna, vet inte vad det beror på men kan vara att jag sover själv. brukar alltid ha hakim vid min sida. Så har fått blåsor i halva munnen. Får det om jag får för lite sömn. Men är jobbigt för är ju trött typ ständigt.. O så drömmer jag konstiga drömmar..as jobbigt.. vill bara att det ska ta slut.. så att jag kan få sova en hel natt utan att vakna o vara förvirrad eller att jag inte vill somna om igen..


hakim får komma hem på torsdag. Längtar efter han. Men vill ha han här nu.. har inte riktigt vant mig vid att inte kunna ringa till han eller smsa till han, eller bara att inte kunna vara med han. Fast vet inte om jag kommer att vänja mig. Vill inte...

Malin har fått stått ut med sms från mig, om typ lite saker jag vill säga till hakim eller att jag bara vill säga att jag saknar honom. Kan jag inte säga det till han så får jag säga det till henne.. känns bättre då... konstigt jag vet, men.. ja..


kollade nyss på klocnak-.. dags att ringa hakim. 


skriver sen :)


pusspuss

Ovido - Quiz & Flashcards