Alla inlägg den 11 juni 2008

Av Malin - 11 juni 2008 17:47


  GUD JAG TAR STUDENTEN IMORRN!

jag kan inte fatta det! det är verlkligen overkligt!


är väldigt blandade känslor.. ska bli skönt att inte behöva plugga en massa.. men kommer samtidigt att sakna det.. Och sen min HELT UNDERBARA KLASS snacka om att jag kommer att sakna dom. Men jag kommer försöka hålla kontakten med er :P Don't you worry!


Malin Ekvall du blir aldrig av med mig,

vart du än flyttar gumman :P hehe.


Är Champangefrukost imorrn klockan 7 på skolan :) mysigt värre i det här härliga vädret^^ NOT!  Hoppas att det spricer upp och blir bra väder :D *hoppas*


Sen vid 9 så börjar lekarna/tävlingar.(kallas för Guldkotten) Alla treor ska delta i olika tävlingsgrenar och samla poäng, den klass som vinner får gå ut  först :D ESTET! Man tävlar bland annat i kareoke, och vem som har snyggast vagn och så ska alla klasser ha en presentation. Dessutom så ska alla vara utklädda. Kommer att bli jätteroligt! :D


Sen blir det hemfärd (eller går väl antingen till Malin eller Hakim) för att byta om till studentkläder och piffa till sig :) Sen blir det betygsutdelning och studentfika :)


Flakåkning står på tur sen! Vi fixa vårat flak igår.. vi har försökt jättelänge, men ingen har kunnat.. men igår :D Shit va glada vi var :)


FEEEEST på kvällen :D


-------------------------------------------------------------------


Blir lugnt ikväll.. ska över till Malin och ha det trevligt.. får se vilka fler som kommer.


Baby ska ut till Stavreviken han och grilla och bada med klassen. Kul för dom :D hihi 


ska äta nu : D



pusshej 





Ovido - Quiz & Flashcards